Încrederea – doar așa poți fi tu

de Amalia Colțan

Adolescenții sunt în stare de orice pentru a-și vedea un vis devenit realitate, chiar și pe cel mai mic vis dintre ele. Ei produc marile schimbări în bine a lumii în care trăim iar fără visele lor poate și acum trăiam în peșteri. S-ar putea ca unele din visele lor de acum să nu-i ajute la nimic, însă în acel moment era cel mai important lucru din viața lor.

Totuși, mulți dintre ei renunță foarte rapid la aceste vise și e mare păcat.

Pentru a-i ajuta  să-și îndeplinească visele, să se trezească optimiști și să își păstreze buna dispoziție întreaga zi, să iubească cu inima deschisă viața, Comunitatea For LIFE, Clubul Rotary Reșița împreună cu Centrul Universitar UBB Reșița organizează o Școală de Vară, iar cea de-a doua activitate care s-a desfășurat a fost PUBLIC SPEAKING ȘI NU NUMAI.

19 Comments to “Încrederea – doar așa poți fi tu”

  1. A fost o experienta frumoasa, care m-a ajutat sa realizez ca increderea este foarte importanta, atat cea de sine cat si cea pe care o avem fata de cei din jur. Mi-a placut citatul “nu incerca sa te schimbi ca o persoana sa te placa in loc sa cauti persoane care te accepta asa cum esti”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image