LECȚII FOR LIFE

Portal cu lecții inovative

Coordonator: Simona Gavrilă

E plin netul de lecții, însă dorim ca aici să avem o bibliotecă de resurse ordonată. Nu există rigori de concepere a acestor lecții, pot fi scrise de mână și scanate însă ar fi frumos să fie tehnoredactate (aici aveți un exemplu, dar creativitatea dvs are dreptul să se manifeste). Lecțiile vor fi în format pdf, eventualele linkuri vor fi puse în pdf-ul dumneavoastră.

Cei care doresc să aibă lecții selectate, vor trimite un pdf (pdf-ul poate conține și linkuri video) la adresa de mail  lectii.forlife@gmail.com  cu titlul LECȚII FOR LIFE, CLASA, SEMESTRUL, MATERIA.

Apoi, comisia aferentă clasei respective le va selecta pe cele reprezentative și le va publica pe platformă cu titlul și numele dumneavoastră.

De asemenea, dacă doriți să vă alăturați comisiei de coordonare, trimiteți pe același mail cu titlul LECȚII FOR LIFE, COMISIE COORDONARE în care să prezentați lucruri reprezentative pentru dumneavoastră pentru a putea fi selectați în această comisie.

Cei care vor avea MINIM 5 lecții selectate vor primi adeverință de la ONG-ul nostru prin care se va arăta că au contribuit la o platformă de învățare.

Pentru orice neclarități, trimiteți întrebări la mailul de mai sus.

Învățământ preșcolar (2 auxiliare)

Clasa pregătitoare

Clasa I

Clasa a II-a (1 lecție)

Clasa a III-a (5 lecții)

Clasa a IV-a

Clasa a V-a

Clasa a VI-a

Clasa a VII-a

Clasa a VIII-a

Clasa a IX-a

Clasa a X-a

Clasa a XI-a

Clasa a XII-a