Edu For LIFE

Platforma Edu For LIFE

Administrare Edu For LIFE

Structură Edu For LIFE

Vreau să propun itemi Edu For LIFE

Formular de îmbunătățire

Parteneriat SCOLI FOR LIFE

Ținând cont de noile schimbări în ceea ce privește evaluarea în sistemul de învățământ românesc, comunitatea FOR LIFE dorește a oferi tuturor elevilor dar și profesorilor o platformă utilă numită Edu For LIFE.

Aplicația se poate folosi la CICLUL PRIMAR, GIMNAZIAL, LICEAL dar și la concursurile de TITULARIZARE.

Poate fi folosită atât pentru sistematizarea noțiunilor din materia predată la clasă dar și pentru pregătirea examenului de EVALUARE NAȚIONALĂ și de BACALAUREAT.

La sfârșitul fiecărui test apare BEST SCORE care te provoacă să joci din nou acel capitol până stăpânești noțiunile lui.

Dacă doriți să contribuiți cu itemi la această aplicație, numele dumneavoastră va apărea în aplicație, în dreptul itemilor propuși, iar pentru a putea propune itemi, detaliile le aveți aici.

Coordonator al proiectului: Bădescu Ovidiu

Coordonator Ciclul Primar: Florea Ramona Mihaela

Sugestii pentru stilurile de învățare

18 Comments to “Edu For LIFE”

  1. Mi-aș dori ca această aplicație să aibă mult mai multe materii. Este foarte ușor de folosit și îmi place să mă joc cu ea.

  2. Platforma este foarte ușor de folosit mai ales pentru pregătirea lucrărilor de la clasă. Ar fi foarte bine dacă aș putea găsi toate lecțiile de la toate materiile. Mulțumesc domnilor profesor pentru efort și îi rog să continue să ne ajute.

  3. Cred ca aplicația ne punea dispozitie multe exerciții si putem recapitula mult mai usor ca sa vedem ce nu stim si ce mai e de recapitulat.
    Cred ca ar putea fi îmbunătățită daca dupa ca am gresit un raspuns sa se afiseze o parte de teorie sau ceva in care sa ne explice dc alta varianta era cea corectă

  4. Aplicația este uşor de folosit si foarte utila.Te ajută să repeți materia într-un mod mai uşor.Eu o folosesc, mai ales înainte de teste.

  5. Consider ca acest site este un mod eficient de a exersa materia înaintea unui test. Cu ajutorul lui elevii pot beneficia de o varietate de exerciții.

  6. Cum lumea s a modernizat trebuia sa inceapa o schimbare si la scoala. Prin aceasta aplicatie copiii pot invata mai usor datorita intrebarilor bine gandite si datorita metodei de dezvaluire a raspunsului corect dupa ce s a ales raspunsul. Eu personal fac cu placere aceste teste deoarece este ceva diferit decat acelasi scris monoton pe caiet. Un lucru pe care l as schimba la aplicatie este metoda de raspuns. La unele intrebari sa fie lasat copilul sa scrie el raspunsul deoarece prin metoda grilei se poate alege si la intamplare, iar daca copilul a ales raspunsul corect asa la intamplare va trece mai departe fara a se interesa de ce este asa corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image