Argument: Este momentul ca părinții, profesorii și elevii  să formeze o comunitate care să educe pentru viață și să ofere cadrul necesar unei dezvoltări armonioase.

Comunitatea For Life  este mediul perfect care oferă elevilor posibilitatea de a se exprima și de e experimenta, părinților le dă șansa de a înțelege și perspectivele profesorilor, dar și ale elevilor îndeosebi prin împărtășirea experiențelor de viață cu părinți din toată țara.

Dascălii au menirea de a schimba destine prin profesia lor și vor descoperi, cu ajutorul comunității For Life, cum să aibă impact asupra elevilor cu ajutorul diverselor evenimente, cursuri, dar și prin împărtășiri ale experiențelor.

O implicare deosebită în cadrul comunității este aceea a antreprenorilor, cei care pot face ca toate visurile elevilor, părinților și profesorilor să se împlinească, cu ajutorul lor se poate trasa parcurs educațional adecvat contemporaneității.

Împreună, elevi, părinți, profesori, antreprenori, dăm viață învățării!

Scopul comunității For Life : Crearea  unui loc în care elevii, părinții, dascălii, antreprenorii etc să se ajute reciproc pentru a căpăta ei echilibrul interior, ca mai apoi să echilibreze lumea din jurul lor.

În plus, pe tot parcursul actului educațional, este important ca toți cei implicați să se simtă apreciați prin unicitatea lor și să simtă că  pot zbur(d)a în direcția dorită de ei. Acest lucru este valabil atât pentru elevi, dar și pentru profesori, părinți și antreprenori.

Un scop important al acestei comunități este acela al anihilării pasivității și interției și implicarea permanent pentru binele comun, trecerea de la vorbe la fapte concrete.

Ne dorim crearea  în cadrul comunității a unor relații bazate pe dialog, atitudini deschise și comportament empatic dar și soluționarea participativă și cooperantă.

Comunitatea FOR LIFE funcționează în cadrul Asociației Neutrino.

Argument:  Comunitatea For Life  este mediul perfect care oferă:

  • elevilor, posibilitatea de a se exprima și de e experimenta;
  • părinților, posibilitatea de a înțelege și perspectivele profesorilor și ale elevilor;
  • profesorilor, ocazia de a fi mai fericit atunci când facilitează învățarea;
  • antreprenorilor, plăcerea de a fi mulțumiți sufletește că și datorită lor, lumea din jur se va schimba

Împreună, elevi, părinți, profesori, antreprenori, dăm viață învățării!

Scopul comunității For Life : Crearea  unui loc în care elevii, părinții, dascălii, antreprenorii etc. să se ajute reciproc pentru a căpăta echilibrul interior, ca mai apoi să echilibreze lumea din jurul lor.

În plus, pe tot parcursul actului educațional, este important ca toți cei implicați să se simtă apreciați prin unicitatea lor și să simtă că pot zbur(d)a în direcția dorită de ei. Acest lucru este valabil atât pentru elevi, dar și pentru profesori, părinți și antreprenori.

Astfel, deja funcționează  cluburile For Life:

Acord Cromatic For Life (club de desen-pictură) – coordonator: Vali Irina Ciobanu 

Blitz Diafragma Expunere (club de foto-video) – coordonator: Claudiu Pușcău

Education For Future (club de dezvoltare personală) – coordonator: Laura Duma

Kreativ For Life (club de scriere creativă) – coordonatori: Codruța Chercotă, Florina Grecu

Mate pentru toți (club de mate și nu numai)coordonatori: Anda Florea, Marius Andrei Rusu

O carte de săptămână (recenzie de carte)coordonator: Monica Marin

Stop. Breathe. Be (mindfulness pentru copii) – coordonator: Iulia Moldovan

Ne-am dori ca această comunitate să poată ajuta pe cât mai mulți și, dacă vrei să ajuți aceasă comunitate să crească, donează 3,5% din impozitul pe venit acestei comunități sau ajută financiar ca să putem, la rândul nostru, să ajutăm. Vom mulțumi public celor care ne-au ajutat.

ANAF NEUTRINO, 2021

Însă în ce dorim să investim?

  1. Să scoatem un anuar al acestei comunități cu numele și prenumele celor mai activi membri, cu conținuturile cele mai faine și evenimentele cele mai importante ale acestei comunități
  2. Să premiem pe cei mai implicați membri ai comunității
  3. Să organizăm evenimente marca FORLIFE: webinarii pe teme cerute de membri, tabere, weekenduri de socializare și de creștere a comunității

De asemenea, ne-ar fi util să îți mulțumim personal tuturor celor care ne ajută, de aceea ar fi fain să ne trimițeți un mail la comunitate@forlife.ro și să ne anunțați de acest lucru.

webmail