webmail

contract sponsorizare FOR LIFE

For Life prezentare 1

Comunitatea For Life, cu peste 35 000 de membri, este mediul perfect care oferă elevilor posibilitatea de a se exprima și de e experimenta, părinților le dă șansa de a înțelege și perspectivele profesorilor, dar și ale elevilor îndeosebi prin împărtășirea experiențelor de viață cu părinți din toată țara.

Dorim a dezvolta reciproc cele mai importante competențe necesare adultului secolului XXI: gândirea critică, creativitatea, capacitatea de a rezolva problemele complexe, educația financiară, spiritul de antreprenoriat, capacitatea de a colabora cu ceilalți colegi, inteligența emoțională, capacitatea de orientare socio-profesională, capacitatea de a negocia și a flexibilității cognitive (detalii aici).

Calendar For LIFE, cu cei mai activi membri

Cele mai importante proiecte:

Grupul de ajutor reciproc,  MATE PENTRU TOȚI (33 000 de membri).

Proiectul ADOPTĂ INTELECTUAL UN COPIL prin care 609 voluntari au făcut pregătire gratuit și individual cu 1451 de elevi.

Proiectul TE ASCULT, SUNTEM ÎMPREUNĂ prin care coach acreditați și profesori-mentori oferă sprijin emoțional, profesional și științific colegilor care au nevoie.

TABĂRA DE MATE ȘI NU NUMAI, 13 ediții.

TABĂRA ROBOTICS FOR LIFE, 2 ediții

LECȚII FOR LIFE prin care se va crea un portal de învățare util elevilor, profesorilor, părinților.

Mai multe proiecte găsiți aici.

 

Însă în ce dorim să investim?

  1. Să oferim burse sociale și de performanță elevilor propuși de membri.
  2. Să scoatem un anuar al acestei comunități cu numele și prenumele celor mai activi membri, cu conținuturile cele mai faine și evenimentele cele mai importante ale acestei comunități
  3. Să premiem pe cei mai implicați membri ai comunității
  4. Să organizăm evenimente marca FORLIFE: webinarii pe teme cerute de membri, tabere, weekenduri de socializare și de creștere a comunității

Împreună, elevi, părinți, profesori, antreprenori, dăm viață învățării!

Imn FOR LIFE negativ

Ne-am dori ca această comunitate să poată ajuta pe cât mai mulți și, dacă vrei să ajuți această comunitate să crească, atunci și tu poți dona.

O poți face în contul de la Banca Transilvania RO40BTRLRONCRT0V15981501, beneficiar Asociația Neutrino, cu mențiunea Donație For LIFE precizând o adresă de mail unde puteți fi contactat/ă pentru a vă mulțumi sau să ne trimiteți un mail la comunitate@forlife.ro și să ne anunțați de acest lucru.

Dacă doriți să o faceți printr-un contract de sponsorizare, îl găsiți în continare.

contract sponsorizare FOR LIFE

webmail