Adevăr versus Minciună

de Amalia Colțan

Adolescenții sunt în stare de orice pentru a-și vedea un vis devenit realitate, chiar și pe cel mai mic vis dintre ele. Ei produc marile schimbări în bine a lumii în care trăim iar fără visele lor poate și acum trăiam în peșteri. S-ar putea ca unele din visele lor de acum să nu-i ajute la nimic, însă în acel moment era cel mai important lucru din viața lor.

Totuși, mulți dintre ei renunță foarte rapid la aceste vise și e mare păcat.

Pentru a-i ajuta  să-și îndeplinească visele, să se trezească optimiști și să își păstreze buna dispoziție întreaga zi, să iubească cu inima deschisă viața, Comunitatea For LIFE, Clubul Rotary Reșița împreună cu Centrul Universitar UBB Reșița organizează o Școală de Vară, iar cea de-a doua activitate care s-a desfășurat a fost PUBLIC SPEAKING ȘI NU NUMAI.

11 Comments to “Adevăr versus Minciună”

  1. Mi-a plăcut foarte mult în această activitate faptul că am reușit să leg prietenii noi, să aflu cum gândesc alte persoane din jurul meu, copii, cu aceeași vârstă ca a mea să aflu ideile lor, opiniile, să fiu de acord sau în contradictoriu cu ele, dar să reușim să creăm un spațiu de comunicare liber și onest.

  2. Mediul plăcut, organizarea reușită și subiectul de actualitate au făcut ca aceasta activitate să fie una interesantă și m-au făcut să îmi doresc să revin.

  3. Aceasta activitate mi s a părut una cu o tema foarte profunda. Am învățat ca sinceritatea este importanta in viața unui om si sta la baza multor relații cu cei din jur.

  4. Mia plăcut atelierul de azi deoarece am discutat despre adevar si minciuna. Cel mai mult ma incantat faptul ca am reusit sa dezbatem acest subiect. Abia aștept sa se faca urmatorul atelier.

  5. mi-a plăcut foarte mult modul in care voluntarele ne-au implicat in discuții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image