Colaborare versus Competiție

de Amalia Colțan

Adolescenții sunt în stare de orice pentru a-și vedea un vis devenit realitate, chiar și pe cel mai mic vis dintre ele. Ei produc marile schimbări în bine a lumii în care trăim iar fără visele lor poate și acum trăiam în peșteri. S-ar putea ca unele din visele lor de acum să nu-i ajute la nimic, însă în acel moment era cel mai important lucru din viața lor.

Totuși, mulți dintre ei renunță foarte rapid la aceste vise și e mare păcat.

Pentru a-i ajuta  să-și îndeplinească visele, să se trezească optimiști și să își păstreze buna dispoziție întreaga zi, să iubească cu inima deschisă viața, Comunitatea For LIFE, Clubul Rotary Reșița împreună cu Centrul Universitar UBB Reșița organizează o Școală de Vară, iar cea de-a doua activitate care s-a desfășurat a fost PUBLIC SPEAKING ȘI NU NUMAI.

14 Comments to “Colaborare versus Competiție”

  1. Cel mai frumos lucru pe care l-am văzut și pe care am putut să-l învăț a fost să aflu faptul că există speranță spre o societate mai bună și mai afectivă care are posibilitatea de a schimba ceva și că o Românie mai performantă din toate punctele de vedere, mai ales social.

  2. Mie mi-a plăcut atelierul de azi deoarece am invatat beneficiile dintre competitie si colaborare si am avut ocazia atat sa discutam cat si sa le punem in practica. Abia astept sa mai fie asemenea activitatii si as dori sa le mulțumesc voluntarelor de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image