Andra Pleșa

Adesea am vrut să arăt și să dovedesc ca bunul simț și creșterea tradițională își poate face loc în lume în toate contextele sociale.
Am îmbrățișat dragostea pentru oameni și prin nevoia mea de autocunoaștere și de înțelegere a anumitor tipare comportamentale am ales să studiez profunzimea psihicului uman urmând Facultatea de psihologie din cadrul Universitatiu de Vest Timișoara
Mi am dezvoltat abilitățile prin activitatea profesională dar și prin pasiunea mea de a călătorii,de a descoperi culturi noi,concepte și tradiții.
În prezent sunt psihoterapeut,psiholog clinician cat și psiholog sportiv.
Am activat timp de 8 ani în cadrul Federației Române de Handbal ca și psiholog sportiv ,ani în care am invatat ce înseamnă unitatea și forța grupului.
Din această perspectivă,am ales să împărtășesc din experiența mea, în cadrul cabinetului cat si in afara lui alăturându-mă unui proiect important pentru prevenirea traficului de persoane.

În prezent activez ca si cadru didactic asociat la Universitatea Tibiscus din Timișoara ,cat si in cabinetul privat ,unde imi place sa arăt cat mai multor oameni efectele minunate ale psihoterapiei.