Iasmina Achimovici

Numele meu e Iasmina Achimovici, am 33 ani, sunt soție, de două ori mamă, de profesie sunt funcționar public, iar de 5 ani și jumătate sunt antreprenor!

În 2008, am terminat studiile Liceului Tehnologic Moldova-Nouă și am plecat la Timișoara pentru a urma Facultatea De drept si Stiinte Administrive și masterul în Resurse Umane .

În 2014, m-am reîntors în orașul natal, unde am început să scriu o nouă poveste pentru mine și familia mea!

Pentru mine, antreprenoriatul este cea mai frumoasă meserie din lume și o modalitate excelentă prin care îmi construiesc o viață de vis alături de oameni cu care rezonez și cu care împart aceleași principii de viață! Lucrez cu zambetul pe buze și cu pasiune în fiecare zi pentru visurile mele, îmi conduc afacerea internaționala de pe Malul Dunării, din confortul casei mele! Sunt o dovadă vie că îți poți dezvolta un business internațional chiar dacă locuiești la sat și deși am fost sceptică, totuși am avut curaj să pornesc intr-o nouă aventură.

Iasmina de azi are încredere în ea și în forțele proprii, dar lucrurile nu au stat așa până acum 5 ani și jumătate. Ce a făcut diferența acum 5 ani? O decizie ! și curajul de a lua această decizie! A fost nevoie sa zic DA la momentul potrivit, atunci când a apărut în viața mea o oportunitate diferită! Din acest punct a început călătoria mea, o adevărată călătorie transformațională: de la o femeie care nu avea curajul să facă ceva doar pentru ea la o femeie independentă și împlinită, din toate punctele de vedere! Am dat o șansă network marketingului și mi-am început propriul business online!