House 54 – cazare în Centrul Istoric al Brașovului

de Ovidiu Bădescu

Dacă ești în vizită prin Brașov, House 54 și Casa Bălcescu oferă cel mai bun raport calitate/preț. Puteți să vă faceți rezervări la 0723176619, unde va răspunde doamna……………proprietara celor două locații.

Cum ați început aceasă afacere?

În 2001 am cumparat un apt de 2 camere pe care l-am renovat si m-am gandit sa il inchiriez cu ziua.

În 2002 am infiintat o noua firma doar pentru inchiriere, am semnat un contract cu turistinfo si am inceput sa dau cand si cand cate o cameră.

În acea perioadă, umea nu cunostea conceptul de camere de inchiriat in regim hotelier, mergea doar la hotel si era destul de greu, cazam mai mult cunostinte sau delegati ce veneau la o alta firma de a mea.

De ce turișții care vin în Brașov v-ar alege pe dvs?

În primul rand ca suntem in centrul istoric al Brasovului, foarte aproape de principalele obiective turistice si puncte de atractie -festivaluri,targuri ,restaurante si terase.

Cum faceți față concurenței din acest domeniu?

E loc pe piata pentru toți. Brasovul inca nu are capacitate de cazare foarte mare, cand e un eveniment mai mare se bulverseaza tot si cresc preturile instan. Cand nu sunt turisti potisa dai si cu 2 lei și tot degeaba, nu vine nimeni.

Ce sfat dați tinerilor din ziua de azi pentru a reuși în viață?

Tinerii trebuie să ia viața în serios, atât la școală care pune baza unei educatii solide cât și în afara școlii, unde e importantă crearea unei coloane vertebrale care îi va sustine în viitor.

Pentru asta, e mare nevoie de cadre didactice si parinti echilibrati care sa le indrume pasii si sa aiba incredere in ei deoarece acești tineri sunt viitorul nostru.

Cum erați ca adolescent? Cum am putea descoperi în adolescenții de azi pe viitorii oameni de succes?

În adolescenta am facut foarte mult sport – atat individual (atletism, tenis de masa, tenis de camp, patinaj) dar si de echipa (handbal). E ceea ce m-a ajutat enorm si inca ma mai ajuta, eu consider ca sportul iti da o conduita si iti dezvolta gandirea enorm, te ajuta sa-ti invingi limitele, sa-ti depasesti barierele atat fizic cat si psihic.

V-au ajutat studiile efectuate în ceea ce faceți acum?

Eu de profesie sunt inginer mecanica fina, dar am terminat si facultatea de marketing -si cred ca ma ajuta enorm ambele -aici e un job complex trebuie sa vezi finalul: clientul multumit.

V-ați vedea făcând altceva?

Momentan nu imi place sa lucrez cu oamenii, aici am de toate varstele, de toate pregatirile si nu in ultimul rand de multe natii -imi place enorm aceasta diversitate. Atunci cand nu am turisti (gen pandemie) nu sunt ok și atunci calatoresc

Sunteți implicată și în alte proiecte, mai ales proiecte de voluntariat, vă simțiți bine atunci când ajutați? Dacă da, povestiți-ne despre ele.

Fac parte dintr-un grup ce se numeste ”Slefuitorul de diamante ”a carei baze a fost pus de MICHAEL GESHE si care are niste principii sanatoase prin care ajuta oamenii singuri, cu nevoi speciale ori chiar nevoiasi atat material dar si dedicand timp liber (mergem la azile de batrani). etc.
Care sunt lucrurile mărunte în care găsiți bucurie?

Plimbarea pe munte, cititul, calatoriile

Câteva cuvinte care vă caracterizează și care vor devein motto-ul dvs.

Munca si perseverenta

Vă mulțumim!