Daniel Amariei

Ma numesc Amariei Daniel Mihai, sunt nascut in 10.03.1990 la Resita, am absolvit Lic. Traian Lalescu din Resita in anul 2009, sectia matematica informatica. Am continuat si finalizat studiile de licenta si masterat in Educatie fizica si sport. Am debutat la catedra in anul 2014.

Printre scolile la care am predat se afla si scoala mea de suflet, Colegiul National Traian Lalescu din Resita, unde am fost coleg cu fostii mei profesori timp de 2 ani de zile.

In anul 2015, am infiintat impreuna cu 2 prieteni clubul de fotbal feminin Banat Girls Resita, iar in anul 2016 am debutat in liga a 3-a a campionatului national din Romania. In doar 4 ani de la infiintatare, dupa 2 promovari la activ am ajuns sa debutam in liga 1. Am fost antrenorul echipei pana la sfarsitul anului 2021, cand am trecut de la postul de antrenor, la postul de presedinte al clubului. Au fost 6 ani de munca intensi, in care am avut foarte multe de invatat si cred ca am realizat mai multe decat visam vreodata ca si antrenor. Am reusit sa promovez peste 10 sportive la loturile nationale ale Romaniei, am schimbat vieti prin fotbal, am reusit sa creez un stil de viata sanatos la Resita pentru tinerele pasionate de fotbal. In anul 2018 am reusit sa infiintam si ‘Casa Banat Girls Resita’  la gradina de vara B.G Storia del Calcio in Resita, unde fetele serveau masa, locuiau si unele dintre ele si lucrau pentru terasa ce intretinea o mare parte din bugetul clubului.

In momentul de fata echipa se situeaza pe locul al 8 -lea in Liga 1 din Romania.

Din anul 2019 sunt directorul Casei de Cultura Studenteasca Resita, unde incerc sa fiu cat mai aproape de tinerii studenti din Resita si nu numai, prin actiunile pe care le desfasuram impreuna si pentru ei.

Va multumesc!