BURSE FOR LIFE

BURSA DE ÎNVĂȚARE FOR LIFE – se acordă elevilor sau studenților cu rezultate bune sau foarte bune la învățătură sau în proiecte extrașcolare, însă se pune accent pe monitorizarea progresului după primirea bursei și pe implicarea în proiecte de voluntariat. Cuantumul bursei este 100 lei/lună.

BURSA DE PERFORMANȚĂ FOR LIFE – se acordă elevilor sau studenților care fac performanță atât la învățătură cât și la diferite proiecte extrașcolare, însă se pune accent pe monitorizarea progresului după primirea bursei și pe implicarea în proiecte de voluntariat. Cuantumul bursei se poate discuta separat, în funcție de sponsorizările primite.

AJUTOR FOR LIFE – se acordă elevilor sau studenților care sunt cazuri sociale și care, din acest motiv, le este greu sî continue școala.

Și pentru că ne place ca aceste situații să fie cu final fericit, noi le-am intitulat POVESTEA FOR LIFE. Și tu poți ADOPTA una dintre aceste povești, iar noi te vom ajuta să ajuți.

Dacă dorești să faci asta, scrie-ne la contact@forlife.ro.

Oamenii cu suflet frumos care doresc și pot să se implice:

  • pot sponsoriza (dacă sunt firme), aici este contractul de sponsorizare
  • pot dona, precizând DONAȚIE caz social NR…. (sau pe care îl doriți dumneavoastră adopta) în contul ASOCIAȚIA NEUTRINO, RO40BTRLRONCRT0V15981501, deschis la Banca Transilvania

Doriți o bursă FOR LIFE?

Dacă DA, atunci găsiți un cadru didactic care să completeze această cerere și să o trimită la burse@forlife.ro.

Regulament acordare burse

Contract sponsorizare

În situația unor companii, firme etc. care vor să ajute, facem precizarea că ONG-ul este înscris în registrul Național al Asociațiilor, Fundațiilor și Unităților de Cult din România, deci vom putea face contract de donație sau sponsorizare. Dacă doriți asta, datele ONG-ului sunt: 

Asociația Neutrino
C. I. F. 30875750
RO40BTRLRONCRT0V15981501
Banca Transilvania

Ar fi minunat să apară mențiunea Bursă For LIFE (de învățare sau de performanță), apoi trimiteți un mail cu titlul BURSĂ FORLIFE pe burse@forlife.ro precizând județul în care doriți ca acea bursă să ajungă.

În situația unor persoane fizice, procedura este identică.

Cu recunoștință, 

Comunitate For LIFE