Adela Berbentia

Manager Kiss FM Timișoara, specialist în relații publice și comunicare, copywriter, captivată de industria entertainment-ului, visătoare.

Am știut mereu că pot lucra doar cu și pentru oameni, că energia lor îmi dă putere, că vorbele și scrisul sunt atuurile mele.
Iubesc să creez materiale, să scriu conținut, să pun branduri în valoare. Comunicarea cu oamenii, cu clienții de radio, cu tinerii cărora le dau o mână de ajutor în alegerile lor, mă ajută în dezvoltarea mea personală, dar și profesională.
Pe lângă radio, unde fac mult management, administrație, texte pentru reclame, analize de piață și mult marketing, mă ocup de crearea de conținut în social media pentru diverse instituții sau afaceri locale, dar fac parte și dintr-un proiect mult mai mare, proiectul The Entertainment Group – o echipă care organizează evenimente mari, precum Codru Festival, Festival of Lights, Codru Urban Garden și multe altele.
Rolurile mele în această echipă sunt în strânsă legătură cu ceea ce știu eu cel mai bine. Sunt persoana responsabilă cu tot ce ține de artiștii ce urcă pe scenă. În limbajul industriei de entertainment, sunt Hospitality Manager.
In plus, mă ocup și de companiile care devin partenere în aceste mari proiecte și de tot ce înseamnă punerea în valoare a acestora în cadrul evenimentelor noastre, având rolul de Partnerships Manager.

Domeniul meu de acțiune este unul vast, însă la baza tuturor stă comunicarea, și cred că asta știu să fac eu cel mai bine. Să fiu un bun partener de comunicare. Să fiu liantul dintre concret și abstract, dintre material și emoțional, să transform ceva liniar și matematic în narațiuni care vând. Valorile mele se bazează pe sinceritate, diplomație, dar și pe empatie și o bună cunoaștere a oamenilor și nevoilor acestora.