Ambasadori For Life sunt persoane recunoscute, vizibile și de succes în domeniul lor de activitate care:

  • vor promova Comunitatea For Life atunci când vor avea ocazia;
  • vor împărtăși din experiența proprie membrilor Comunității For Life;
  • vor contribui prin expertiza proprie la creșterea calitativă a acestei comunități.

Alexandra Preda (Timisoara). Șef de lucrări, disciplina de oftalmologie UMFT “Victor Babeș”, medic specialist oftalmolog la Clinica de Oftalmologie din cadrul SCMUT, la Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu și la cabinet oftalmologic Dr. Preda Iclinic din Reșița. Mă relaxez făcând prăjituri, îmi place să călătoresc, îmi place să petrec timp discutând cu oameni și ma preocupă să descopăr sensul vieții. Îmi doresc să cunosc oameni și povești, să ofer din gândurile, sentimentele și opinile mele.

Alina Radu (Dubai), profă de română-engleză, născută la Ploiești. Este cel mai bun exemplu de dictonului “Urmează-ți visul” și astfel a ajuns în Emirate. Acum e în programul de coaching John Maxwell Team și își dorește să aducă valoare lumii, să inspire. E îndrăgostită de călătorii și evadează ori de câte ori are ocazia dar cea mai importantă calitate a ei este empatia și modestia. Și-ar dori să țină un webinar comunității FORLIFE în care să arate că IMPOSIBILUL E POSIBIL. 

Christine Demeter (București, Academia de Studii Economice). Cel mai fain proiect propriu este AHA EDU! prin care promovează educația prin momente de AHA. Dorește să dezvolte proiecte inedite cu și pentru copii și părinți în care să promoveze o educația bazată pe creativitate, practică și aplicabilitate în viața reală. De la comunitatea FORLIFE și-ar dori să învățăm împreună cum să educăm copiii, astfel încât să le dezvoltăm creativitatea, încrederea în sine, dorința și plăcerea de a învăța.

Corina Sujdea (Huși, învățătoare). Implicată în numeroase proiecte educaționale internaționale, atât științifice, cât și sociale, artistice, culturale, voluntare, caritabile, acoperind aproape toate domeniile, membră a unui ONG-ului VATRA STRAMOSEASCA. Partener și coordonator în multe proiecte internaționale (ISA), în eTwinning, Erasmus., este director de țară al International Youth Society (IYS), director de țară al WVI, membru al comitetului Educlouds UK și director de țară al Centrului de Formare Eco SweedenETC), cofondator al World Wide Green Project (peste 25 țări participante) și fondator al International Cultural Passport(15 țări). În 2015 a primit premiul pentru cel mai inovator profesor in lume.

Lavinia Dimancea-Ovedenie, jurnalist, București. Mă alătur comunității For Life și sunt convinsă că voi descoperi noi oameni care fac lucruri frumoase în educație. SparkNews.ro este proiectul meu fain, dar și mai faine sunt poveștile din școală pe care le culeg de la profesori și elevi. Ideea este că se poate face și altfel școală în România, numai să vrem și să acceptăm că uneori nu strică să facem o schimbare. În bine.

Laura Duma (Brănești-Ilfov) În calitate de trainer certificat John Maxwell Team, iubesc să lucrez cu tinerii, să ii ajut să se dezvolte pe plan personal și profesional, îmbunătățindu-și abilitatile de leadership și comunicare. Am incredere că fiecare persoană are un potențial imens, deseori nedescoperit și că fiecare dintre noi poate obține orice își propune, atâta timp cât este devotat scopului său și lucrează continuu pentru atingerea acestuia, iar unul dintre proiectele mele de suflet, este programul CONSTRUIESTE-TI ARIPI, dedicat adolescenților.

Mirela Tanc (Oradea) este un profesor nominalizat la Global Teacher Prize (premiul Nobel în educație), evaluând inovații din domeniul educației în cadrul HundrED Academy. Vizionară, face parte din Climate Reality Leadership Corps sub conducerea lui Al Gore – fost vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii și fondatorul mișcării Climate Reality și cu Institute for Global Change fonadt de Tony Blair, fost prim ministru al Marii Britanii. Ca ambasador global Teach SDGS, a fost acreditată de Națiunile Unite să-și prezinte munca în fața Aminei Mohammed, secretar general adjunct al Națiunilor Unite, este membru Global School Alliance Ambassador PRO 2021, Secretar General World Voice International 2021, World Book of Records STAR 2020, Member of the Advisory Board for the Global Educational Conference Network, Member of Harvard Learning Community, Pulitzer Center Global Educator, Global Advisory Board Member Foremost Foundation

Teodor Nițu (Tokio, Japonia) Este stabilit în Japonia de mai bine de un deceniu iar în prezent este profesor la Seisen International School, Tokyo. A absolvit Facultatea de Fizică din cadrul Universității București și, înainte de a pleca în Japonia a predat fizică la Școala Centrală în București și la Mark Twain International School. Este membru în Asociatia Japoneza de Dezvoltare și Supervizare a Curriculei Școlare – Japan Association for Supervision and Curriculum Development (JASCD) și al Asociației Americane de Dezvoltare a Științei, American Association for the Advancement of Science (AAAS). Teodor susține că meseria de profesor este o adevărată artă, un talent cu care te naști. Crede că a fi profesor înseamnă mai mult decât cunoașterea unui subiect și câteva tehnici pentru furnizarea acelor cunoștințe. Pentru el, a fi profesor înseamnă: ,,pasiune, grijă, înțelegere, încredere, respect, prietenie, comunicare și mai presus de toate, înseamnă să iubești copiii” (video)

Mulțumim celor care formează comunitatea FORLIFE, sunt cei care fac ca viața celor din jur să fie mai frumoasă.

Nu am dorit să prezentăm TOTUL despre ei, ci doar răspunsuri la câteVa întrebări:

  1. Nume și prenume, unde locuiești?
  2. Ce lucrezi și unde?
  3. Care sunt cele mai faine proiecte (sau proiect)?
  4. Ce nu se știe ceva despre tine? (ceva inedit)
  5. Ce pasiuni ai?
  6. Ce ți-ai dori de la comunitatea FOR LIFE?