ZIUA NAȚIONALĂ FOR LIFE

Sponsori

Argument

Scopul comunității For LIFE

Sunt exemple de elevi de media 10 la școală care devin adulți de succes, și e minunat că se întâmplă așa ceva. Cum se face însă că sunt și nenumărate exemplele de elevi neadaptați sistemului de învățământ românesc care după terminarea școlii înfloresc, dar și exemple ale unor elevi de media 10 care se adaptează greu în societate?

CONTACT

Ne-am dori ca această comunitate să poată ajuta pe cât mai mulți și, dacă vrei să ajuți această comunitate să crească, atunci și tu poți dona.

O poți face în contul de la Banca Transilvania RO40BTRLRONCRT0V15981501, beneficiar Asociația Neutrino, cu mențiunea Donație For LIFE precizând o adresă de mail unde puteți fi contactat/ă pentru a vă mulțuimi sau să ne trimiteți un mail la comunitate@forlife.ro și să ne anunțați de acest lucru.

C. I. F. 30875750
Registrul Comerțului
Nr.1400/18.10.2012

RO40BTRLRONCRT0V15981501
Banca Transilvania

Adresa: Str. D. Bojincă, nr.6, ap.1
Reşiţa, Jud. Caraş-Severin, cod 320093

Adresa de livrare: Str. BISTRA, nr.53
Câlnic, Jud. Caraş-Severin, cod 320001

contact@forlife.ro

Pers. contact:
Ovidiu Bădescu, whatsapp 0770263405

Cont personal:

OVIDIU TIBERIU BADESCU
RO12 RZBR 0000 0600 0447 8861
RAIFFEISEN BANK S.A.

Agenția REȘIȚA

Împreună dăm viață învățării

PROIECTE

Proiecte For LIFE 2023

Ajutor For LIFE, bursele oferite celor care au nevoie și sunt cazuri verificate.

Adoptă intelectual un copil

2022-2023 LINK ÎNSCRIERE PENTRU PROFESORI, STUDENȚI, ELEVI etc. (pentru cei care fac pregătire).

Ajutor For LIFE

Haideți să premiem PERFORMANȚA, PROGRESUL, IMPLICAREA și să le oferim copiilor șansa de a-și atinge visele

Acțiuni For LIFE

Simpatizanții FOR LIFE care desfășoară activități aferente zilelor următoare, sunt rugați să trimită la contact@forlife.ro o mică descriere a activității și între 3 și 5 fotografii.

Concurs CIPRIAN FOIAȘ, 2022-2023

Pornim cu dorința de a ajuta elevii să își dezvolte gândirea matematică, spiritul lui FOR LIFE este să avem ajutăm pe oricine fără a avea așteptări.

Capsula timpului

Clubul de foto-video CAPSULA TIMPULUI va consta în întâlniri din 2 în 2 săptămâni în care vom discuta noțiuni teoretice despre tehnici de fotografiere, despre modalitatea de realizare.
Bianca

Mi-aș dori ca această aplicație să aibă mult mai multe materii. Este foarte ușor de folosit și îmi place să mă joc cu ea.

Alessia

Platforma este foarte ușor de folosit mai ales pentru pregătirea lucrărilor de la clasă. Ar fi foarte bine dacă aș putea găsi toate lecțiile de la toate materiile. Mulțumesc domnilor profesor pentru efort și îi rog să continue să ne ajute.

Puterea Prieteniei Frate cu Dușmănia

Mi se pare un site foarte bun pentru momentele in care nu vrei sa stai in fata unui caiet si sa tocesti.Te ajuta foarte mult sa repeți toate lectiile pe care le ai avut inainte si te ajuta sa reti mai bine teoria si sa o aplici!

Latest ekit news

Ekit Latest News

Platforma Edu For LIFE

Aplicația se poate folosi la CICLUL PRIMAR, GIMNAZIAL, LICEAL dar și la concursurile de TITULARIZARE.