Ziua Națională FOR LIFE

15 iulie – ZIUA NAȚIONALĂ FOR LIFE

Indiferent că sunteți elev, student, profesor, părinte sau pur și simplu un om pasionat de educație, VENIȚI ALĂTURI DE NOI. Puteți sărbători ZIUA NAȚIONALĂ FOR LIFE la mare, la munte, la job, acasă etc., scopul e să fiți alături de noi.

Primul pas e să vă înscrieți în formular (durează 2 min), apoi să alegeți una (sau ambele) variante:

  1. Trimiteți un scurt mesaj video membrilor comunității noastre, filmat portret (înalt) cu o urare, un gând sau orice dorești tu, care să se închie cu: SUNTEM (sau sunt)……DIN ……….(localitate, județ). Vom face un montaj cu aceste mesaje. Mesajul poate fi trimis oricând înainte sau în ziua de 15 iulie la numărul de telefon FOR LIFE 0770263405 sau pe contact@forlife.ro
  2. Să participați sau să organizați unul sau mai multe evenimente FOR LIFE (sportiv, cultural, drumeție, atelier de dezvoltare personală, club de lectură, picnic,  dans, concert, ieșire la o terasă, flash-mob, un cântec, orice doriți dvs.), nu contează durata. După eveniment, să trimiteți MAXIM 3 fotografii, o mică descriere a activității ZILEI FOR LIFE și, dacă doriți, numele participanților la contact@forlife.ro. Dacă nu puteți sărbători în 15 iulie, o puteți face oricând înainte, începând chiar cu această zi. Puteți implica și autoritățile locale, puteți cere sponsorizări (noi putem oferi contract de sponsorizare), însă toate acestea le putem discuta la contact@forlife.ro. Noi vom publica pe site activitatea dvs, pozele și numele participanților, în ordinea alfabetică a județelor, apoi a localităților.

Indiferent de varianta aleasă, pentru a fi împreună și la alte proiecte, rugămintea noastră e să vă înscrieți-vă acum în baza noastră de date, completând formularul următor, pe 2024. Dacă v-ați înscris deja, atunci apăreți în maxim 24 de ore pe  site-ul nostru.

 

Vă mulțumim că sunteți FOR LIFE!