ZILELE For LIFE, ediția a VIII-a, Oradea

Evenimentul “Zilele FOR LIFE” a fost o manifestare deosebită, menită să ne aducă împreună printr-o serie de activități diverse și captivante.
Desfășurat cu sprijinul Liceului Teoretic Aurel Lazăr și al voluntarilor dedicați, evenimentul a inclus o varietate de ateliere și activități menite să stimuleze creativitatea, dezvoltarea personală și spiritul de echipă al participanților.
Printre activitățile desfășurate, s-au numărat:
1. Atelierul de jocuri- Un spațiu în care participanții au putut să se relaxeze și să se distreze, explorând diverse jocuri de societate și de strategie.
2. MiNd in Motion- O activitate interactivă care a combinat mișcarea cu stimularea mentală, promovând un stil de viață activ și sănătos.
3. Atelier de creativitate – Participanții au avut ocazia să-și exprime latura artistică prin diverse proiecte creative, folosind materiale și tehnici variate.
4. Atelier de ritmuri creative- Un spațiu dedicat muzicii și ritmului, unde participanții au explorat diverse instrumente și au învățat despre importanța ritmului în muzică.
5. Atelier de gastronomie- Un loc în care arta culinară a fost la înălțime, participanții învățând rețete noi și descoperind bucuria gătitului împreună.
6. Puzzle Hunt- O activitate de tip vânătoare de comori, în care participanții au lucrat în echipă pentru a rezolva puzzle-uri și a găsi indicii.
7. Ateliere de dezvoltare personală – Sesiuni dedicate auto-descoperirii și îmbunătățirii abilităților personale, prin tehnici și exerciții specifice.
8. Activități sportive- Diverse sporturi și jocuri care au încurajat mișcarea și competiția prietenoasă între participanți.
9. Atelier de științe aplicate și curiozități – Un atelier fascinant unde participanții au explorat experimente științifice și fenomene interesante, stârnindu-le curiozitatea și pasiunea pentru știință.
Un aspect inovator al evenimentului a fost identificarea tipului de memorie predominant al fiecărui participant – auditivă, vizuală sau kinestezică – prin jocuri și activități special concepute. Acest lucru a ajutat participanții să înțeleagă mai bine cum învață și cum pot optimiza procesul de învățare.
“Zilele FOR LIFE” a fost o ocazie excelentă pentru elevi de a se conecta, de a învăța lucruri noi și de a se bucura de timpul petrecut împreună într-un mod constructiv și plăcut.

Mulțumim doamnei director Băguț Mihaela, profesorilor coordonatori: Ballo Erika, Băguț Ciprian, Brădău Cristina, Bubela Carmen, Dragoș Daniela, Hanga Ovidiu, Juncu Vasile, Lup Laura, Mladin Ioana, Muscaș Viorel Trif Olga, Zopota Larisa și doamnei secretară Uivarosan Gianina.
Organizatori: Feher Andrei, Ivan Ingrid, Andre Stephanie, Lup Laura, Birtoc Tania, Maghiar Selena, Armencea Iarina, Flutur Maya, Silaghi Patrik, Durla Sara, Bogdan Petru, Purza Evelyne, Corchiș Vanessa, Berindei Darius, Țarălungă Andrei, Budo Ivena, Ghitea Alexandra, Silaghi Maria, Bar Marge Ariana, Pallag Rebeca, Piscoi Dora.

Voluntari: Gîga Bârsan Nicoleta, Nan Mihai, Șandor Casian, Rusu Loredana, Lazăr Allegra, Fota Cristina, Nagy Cynthia, Laza Alexia, Mihok Alexandra, Strava Raluca, Boțcău Andrei, Ungur Răzvan, Suciu George, Marian Iosif, Oșorheian Sofia, Mielut Cristian, Gavrilaș Denisa, Fonai Iarina, Masgras-Denuț Alexandru, Bar Darius.

Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image