Weekend For LIFE 4

contract sponsorizare FOR LIFE

Cadrele didactice vor desfășura activități adresate liceenilor și studenților în perioada 20-22 mai.

Cei care doresc să se implice ca și coordonatori la weekend For LIFE sunt rugați să completeze următorul

Program ORIENTATIV

Vineri, 20 mai.

Fiecare cadru didactic va desfășura cu elevii sau studenții săi activități marca For LIFE în localitatea lor, putând alege dintre:

  1. Concurs For LIFE, un concurs cu durata de 50 de minute, continuarea Concursului Național Neutrino (anul acesta nu este cuprins în calendarul Ministerului), concurs adresat tuturor elevilor și studenților (elevi începând cu cei din clasa a II-a)
  2. Înființarea sau activități ale cluburilor deja înființate For LIFE
  3. Orice alte activități doriți dvs. (club de lectură, de dezvoltare a gândirii, creativității, excursii, ecologizare, LEGO, Robotică etc.)

Sâmbătă, 21 mai, locația COLEGIUL NAȚIONAL TRAIAN LALESCU REȘIȚA (dar dacă sunt doritori, pot organiza în propria localitate ateliere asemănătoare)

Elevii vor putea participa DOAR DACĂ au fost înscriși de către un cadru didactic care va completa următorul formular atașând în el un tabel nominal cu elevii și cu atelierele la care elevii doresc să participe.

Validarea elevilor va fi făcută de către organizatori printr-un mail trimis respectivului profesor.

Ora 10-10,30: Deschiderea oficială a zilei For LIFE

Ora 10,30-13: TREASURE HUNT presărat cu: așteptările zilei, jocuri de cunoaștere și de dezvoltare personală cu toți partipanții

Ora 13-14: prânz

Ora 14-15: Povești de succes (tineri care prezintă drumul lor spre reușită, calitățile care i-au ajutat să reușească, ce ar fi făcut ALTFEL până acum, momente de răscruce de până acum, răspund la întrebările voastre etc.)

Până acum au confirmat participarea: Bogdan BERCEAN, George POPOVICI, Alexandra PREDA, Iasmina ONESCU, Beni BERBENTIA, Mihai HURMUZ, Angela BOARTEȘ, Robert MITITELU

Ora 15: Primul atelier – durata 50 min.

Ora 16: Al doilea atelier – durata 50 min.

Atelierele de la ora 15 se vor repeta la ora 16 pentru ca participanții să poată alege 2 ateliere diferite, iar repartizarea la aceste ateliere se va face în limita a 15 locuri, în ordinea înscrierilor și a opțiunilor.

Atelierele sunt pe temele: Prima impresie, Citate pentru personalitate, Dezbateri, Public Speaking, Just Dance, Brățări, Bucătărie etc. 

Ora 17-18: Ora libertății, timp liber de socializare cu persoane care cântă la chitară, care fac portrete, dar și diferite standuri

Ora 18: Anunțarea câștigătorilor TREASURE HUNT, premieri, înmânare diplome participare celor prezenți, muzica folk etc.

Soliști folk: CRISTINA ZAHARIA, DEBORA CIUCURIȚĂ, ANAMARIA MUSTEAȚĂ

Portretiști: Eugen Alexandrescu, Sara Suteanu, Cristiana Bercea, Lucia Cumpănașu

Precizăm că DOAR ELEVII ÎNSCRIȘI de un cadru didactic vor putea participa la această ZI FOR LIFE.

Duminică, 22 mai.

Webinarii ON-LINE, vor fi precizate temele, speakerii, orele

Echipă organizare: Daria BEJ, Teo ZMEU, Daria FÎC, Daria MINCAN,  Ariana NENIU, Antonia ZIMȚA,  Irina OȘAN coordonată de Inpector Preot Prof. Nicu CHIOSA

Voluntari: