Te ascult, suntem împreună

grup de facebook

Coordonator: Iulia Moldovan

”Ce te preocupă?”
”Sunt foarte îngrijorată pentru un copilaș de la mine din grupă!”
”S-a întâmplat ceva?”
”Nimic grav. Doar că îl observ cum se manifestă: atât de agitat încât pare să nu își găsească locul; atât de gălăgios de parcă i-ar fi teamă că nu e auzit. Nu știu ce să mai fac pentru a-l ajuta…”
Aceasta este doar una dintre situațiile care obișnuiau să mă țină trează noaptea, cu gândul la cum pot ajuta copiii să fie echilibrați emoțional și pregătiți pentru învățare.
Ți s-a întâmplat și ție să te pierzi prin asemenea gânduri și să îți afecteze somnul? Sau poate că te-ai lovit de altfel de situații la clasă.
CUM AR FI DACĂ S-AR AFLA CINEVA ALĂTURI DE TINE ÎN ASTFEL DE MOMENTE, PREGĂTIT SĂ TE ASCULTE ȘI SĂ TE GHIDEZE PENTRU A GĂSI RĂSPUNSUL LA FRĂMÂNTĂRILE TALE SAU PENTRU A-ȚI ATINGE OBIECTIVELE MAI UȘOR?
Eu am avut oportunitatea de a avea alături persoana potrivită (partenerul meu de viață este coach, dar mie îmi place să îl numesc antrenor de suflet și minte 🙂) și, în urma discuțiilor noastre, am reușit să acționez pentru a diminua impactul acestor situații asupra mea, dar și pentru a descoperi singură ce aș putea face pentru a ajuta cu adevărat copiii.
Îmi amintesc că în momentul în care mi-am găsit răspunsul, am exclamat: ”CÂT DE BINE AR FI DACĂ FIECARE CADRU DIDACTIC AR AVEA PROPRIUL LUI ANTRENOR PENTRU SUFLET ȘI MINTE!”
Atunci s-a născut ideea grupului de susținere pentru profesori ”TE ASCULT, TE VĂD, SUNTEM ÎMPREUNĂ” și dorința noastră de a oferi VOLUNTAR această oporunitate profesorilor (momentan suntem o echipă de 4 persoane 👩‍🦰👨‍🦱👱‍♀️👱‍♂️).
Pentru că știm cum este să fii acolo mereu pentru copii, pentru părinți, pentru școală și…să uiți de tine uneori…
❤️TE ASCULT, TE VĂD, SUNTEM ÎMPREUNĂ!
Pentru că știm cum este să aplici soluții care par să nu funcționeze și să îți dorești ”un miracol” uneori…
❤️TE ASCULT, TE VĂD, SUNTEM ÎMPREUNĂ!