Te ascult, echipa

Iulia Moldovan – cadru didactic, director educațional la Liceul Teoretic „Elf” din Cluj-Napoca – nivel preșcolar
Facilitator de Mentalitate Deschisă în Educație, inițiator și mentor în programului de mentorat/coaching gratuit pentru profesori TE ASCULT, SUNTEM ÎMPREUNĂ, mentor în programul de mentorat „Connect 1 la 1” – pentru copii proveniți din medii defavorizate. „Consider că în fiecare persoană se află sclipiri de măreție. Dorința mea este aceea de a dobândi suficientă claritate și înțelepciune în așa fel încât să îi îndrum și pe ceilalți să descopere și să se descopere.”

Mirela Avram – coach, trainer, speaker certificat John Maxwell Team și nu în ultimul rând profesor.
Iubesc Legea Semnificației :„Unu este un număr prea mic pentru a realiza ceva măreț.” Acest lucru mă face să fiu în mijlocul oamenilor, să întind mâna pentru a elibera potențialul nebănuit din jugul credințelor și obiceiurilor.
Am învățat ca logica ajută, emoțiile dau măreție, inima întregește lucrul cu oameni pentru ca împreună să multiplicam eforturile și eficacitatea tuturor.

Ovidiu Bădescu – profesor de matematică la Colegiul Naţional „Traian Lalescu” Reşiţa, facilitator de Mentalitate Deschisă în Educație, inițiator al comunității For Life și continuând cu pasiunea lui în dezvoltarea gândirii critice la elevi. Dar ceea ce impresionează imediat, în interacțiunea cu Ovidiu, este implicarea și deschiderea lui în a susține și înduma oamenii din jur, în așa fel încât aceștia să evolueze profesional sau personal. Misiune/obiectiv: să lăsăm frumusețea interioară să ne inunde personalitatea

Maria Badiu – profesor, trainer, coach
Socrate spunea: „Educația este ca îmblânzirea unei flăcări, nu ca umplerea unui vas.” Obiectivul meu în acest proiect este să te ghidez într-un proces de „îmblânzire” a flăcării cunoașterii prin autodescoperire și activarea creativității. Când te ajuți pe tine, poți ajuta și pe alții să fie mai buni. Despre asta este vorba în educație, nu-i așa? Din experiența mea de coach, pot să îți pun întrebări de descoperire și chiar să schimbăm perspective la subiectele tale de discuție.

Bratosin Carla Alina, profesor înv.primar/ coach

Obiectivul meu: Oferă și primește valoare ”For Life”-prin educație conectată și comunicare socioculturală, prin diversitate și interacțiune, alături de oameni care țintesc spre excelență și împlinire!

Laura Duma,

Trainer & coach
Misiunea mea este să-ți îmbunătățesc viața. Știu că te pot inspira si motiva, astfel încât și tu să îți dorești o schimbare în viața ta !
„Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.”- Mahatma Gandhi

Mirela Gîț. Coach, trainer, speaker certificat și independent John Maxwell Team. Vine în întâmpinarea profesioniștilor ce-și doresc nu doar rezultate mai bune, ci și starea de bine, energie, inspirație și impact în rândul celor cu care lucrează (arii de acțiune: comunicare și vorbit în public, leadership personal și de echipă, cunoaștere de sine/putere personală).
Motto: „Fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine decât înainte.” (N. Iorga)

Flori Grozavu  – „Cine sunt eu? Uneori… habar nu am. Mă reinventez în fiecare zi. Știu doar că vreau să FIU și să DEVIN. Ce? Eu în varianta mai bună decât ieri, decât azi”. Vă oferim „o mică parte” din ceea ce este ea, în prezent:  profesor pentru învățământul preșcolar; studentă la masterul „Mentorat în Educație”, la Facultatea de Științele Educației din cadrul Universității București; facilitator de Mentalitate Deschisă în educație; este voluntar în diferite proiecte pentru comunități defavorizate.

Loredana Iacob – „Munca mea este să îi învăț pe oameni cum să fie ei înșiși … munca mea începe cu mine” este motto-ul sub care îmi ghidez activitatea personală și profesională.
Ce fac mai precis? Prin intrebari de coaching ajut oamenii sa obtina claritate in anumite situatii de criza, in blocaje ajutand- ui sa vada lucrurile dintr-o alta perspectiva.
Cred cu tarie, in primul rand din experienta proprie, ca sistemul de credinte ne determina rezultatele! Iar atunci cand avem anumite blocaje, frici care ne tin pe loc, coaching-ul ne ajuta sa aducem schimbare in viata noastra!

RĂZVAN IVAȘCU – fondator Nine Echoes, Trainer de Programare Neuro-Lingvistică (NLP), Master Practician de Time Line Therapy™, Hipnoză și Performance Coach.

„Misiunea mea e să te ghidez prin aceste momente de incertitudine astfel încât să le transformi în povești de succes, care să inspire

Mihaela Neacșu -coach

Te ascult, te pun pe tine pe primul loc și creez încredere și siguranță pentru a începe o conversație.

Motto: Oamenilor nu le pasă cât de multe știi dacă nu știu cât de mult îți pasă

Bogdan Oltean

Coach certificat John Maxwell Team

Te inspir sa gasesti in tine solutia la problemele pe care le vezi în exterior.

SIMONA NICOLETA STAN – în activitatea didactică universitară și preuniversitară ori în cea de formare a tinerilor, a născut deseori controverse și dezbateri, prin predarea integrată, holistică și vizionară, realizând ”punţi” între ştiinţele studiate și tiparele gândirii, ieșind din abordările limitative ale ariei de studiu, raportându-se la elev sau student ca la o fiinţă „întreagă și completă”, care trebuie abordată în integralitatea sa, fiindu-i pe cât posibil – inspirație, din rolul de model, mentor, antrenor, ghid sau partener de cercetare.

ALINA ȚIPĂU – Vonsilier de dezvoltare personala, coach practicant NLP
Misiune, legat de programul TE ASCULT, SUNTEM ÎMPREUNĂ: m-as bucura sa am ocazia sa ghidez spre crestere interioara si reprogramare mentala acesti oameni mari care cresc oameni mici, folosindu-mi abilitatile de coach, viitor psiholog, mama a 3 scolari.
-Motto: ,,daca Tu nu ai un plan cu Viata Ta, altcineva are “

Mirela Țuțuianu, coach, trainer, speaker.
Scopul meu, prin participarea la acest proiect, este sa ajut cat de multe persoane pot sa isi schimbe nivelul ce constientizare pentru a avea o viata de calitate superioara.
Motto:” Daca nu lupti pentru ceea ce vrei, meriti ceea ce ai.”