Sonia Sărac

„Când tot regatul se prăbușește  în jurul meu, trebuie să am încredere în cavalerul din mine că va lua calul și va ajunge la luminița de la capătul tunelului înainte de a fi prea târziu.”

de Ilinca Sas

1. Care sunt 3 cuvinte care te descriu cel mai bine?

Rezumându-mă în 3 cuvinte sunt tenace, ambițioasă și expansivă.

2. Cum faci față dezamăgirilor/eșecului?

Nu consider că în viață există dezamăgiri sau eșecuri, ci doar lecții învățate, în fața cărora îmi prezint ambiția și motivația de a continua povestea indiferent de ce se întâmplă în fundal.

3. Care este o preconcepție greșită pe care o au oamenii despre tine?

Ei o numesc aroganță, eu îi spun hotărâre. Sunt motivată și ambițioasă, de neclintit în fața obstacolelor vieții.

4. Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit?

O persoană specială în sufletul meu, mi-a răspuns odată la întrebarea ,,Cum sunt eu?”, ca fiind exuberantă. La început am fost confuză, căci nimeni nu mi-a mai adresat un asemenea adjectiv. După câteva zile, analizând detaliat sensurile cuvântului, am realizat cât de bine mi se potrivește. Nu pot decât să îi mulțumesc pentru ca m-a ajutat să mă cunosc într-un mod atât de deosebit.

5. Care este un lucru fără de care nu ai putea trăi?

Un lucru fără de care nu aș putea trăi este încrederea în mine însumi. Când tot regatul se prăbușește  în jurul meu, trebuie să am încredere în cavalerul din mine că va lua calul și va ajunge la luminița de la capătul tunelului înainte de a fi prea târziu.

6. Care este locul tău preferat? De ce?

Locul meu preferat este acasă. Și nu mă refer la o casă, un apartament sau un județ, ci la bucuria sufletului meu. Casa mea este unde se află inima, iar inima mea este acasă când e înconjurată de iubire și împlinire interioară.

7. Ai vreo reușită de care ești cea mai mândră?

Sunt mândră de toate reușitele și performanțele mele, pentru că fiecare are însemnătatea ei. Sunt mândră de ele, deoarece sunt mândră de mine…pentru tot ceea ce sunt astăzi.

8. Ce sfaturi i-ai da versiunii tale de 5 ani?

Fii puternică! Lasă viața să îți aducă în cale obstacole și piedici, dar să nu te oprești nicioadată din zborul tău grațios. Depășește orice vânt puternic, opune-te fiecărui val și mergi pe drumul tău. Joacă-te cu tot ce este pe tabla de joc, astfel încât câștigătoarea să fii tu!

9. Ce sfaturi ai avea pentru cei care vor să calce pe urmele tale?

Nu sugerez nimănui să îmi calce pe urme, deoarece fiecare are drumul său în viață, pe care trebuie să îl parcurgă după busola inimii personale, doar așa va ajunge la o destinație ca-n povești.

 10. Care este lucrul care te face unică?

Atitudinea mea este esența din care îmi extrag unicitatea.