READ FOR LIFE

Biblioteca READ FOR LIFE

Coordonator Lavinia Mihalcea, Școala Prems, Brașov

Lista cărților READ FOR LIFE

Cititori READ FOR LIFE

Recenzii carte

Vă place să citiți cărți de dezvoltare personală? Sunteți cadru didactic și doriți ca relația cu elevii să fie una de colaborare, de creștere reciprocă? V-ar fi drag să formați o comunitate cu care să împărtășiți aceleași valori, să discutați despre cărțile citite? Dacă răspunsul e DA la cel puțin una din aceste întrebări, atunci aici e locul dumneavoastră.

Deocamdată avem sedii ale bibliotecii READ FOR LIFE în orașele: BRAȘOV, BUZĂU, TIMIȘOARA, REȘIȚA și în aceste orașe puteți merge la sediu direct sau  dacă nu există sediu în localitatea dumneavoastră, puteți împrumuta, prin curierat aceste publicații din orice loc din țară.

Pentru a împrumuta cărțile READ FOR LIFE procedați astfel:

  1. Formați o comunitate educațională sau un grup de cititori din localitatea dumneavoastră;
  2. Alegeți cărțile dorite din lista următoare și trimiteți mail la bbt.readforlife@gmail.com cu aceste cărți și localitatea de unde sunteți;
  3. Vi se va comunica lista cărților disponibile;
  4. Dacă există în orașul dumneavoastră sediu, vi se va comunica modalitatea în care le puteți ridica. Dacî nu există sediul în localitaea dumnevoastră, vi se vor trimite cărțile dorite, dumneavoastră achitând doar costul transportului prin curierat atât cu plată inversă, atunci când ajung la dvs cât și transportul, după ce le-ați citit, către sediul bibliotecii READ FOR LIFE. E clar că sunt anumite costuri și merită financiar acel împrumut DOAR dacă sunt mai multe cărți împrumutate, de aceea spuneam de ideea de a înființa o comunitate care să împrumute aceste cărți;
  5. Pentru a ajunge la câți mai mulți cititori, cărțile împrumutate vor avea un termen de o lună, iar dacă nu reușiți să terminați lecturarea lor, se mai poate prelungi, cu o solicitare scrisă prin mail, încă o lună.

Pentru a putea sprijini acest proiect, puteți dona cărți din domeniul DEZVOLTĂRII PERSONALE și EDUCAȚIONAL sau  donații în bani pentru a cumpăra titluri noi.

Dacă doriți să donați cărți de dezvoltare personală sau din domeniul educației, dar să fie de actualitate, trimiteți mail la bbt.readforlife@gmail.com și veți fi contactat/ă prin mail. În acest caz, plătim noi transportul acestor cărți prin curierat. Numele dumneavoastră va apărea în dreptul cărții donate în lista de pe acest site.

Donațiile în bani se pot face se pot face prin Revolut @forlife sau  în contul de la Banca Transilvania RO40BTRLRONCRT0V15981501beneficiar Asociația Neutrino iar pentru sponsorizări, avem formular AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image