Natalia Chiseliță

Natalia Chisăliță este adolescenta care ,,a învățat că și imposibilul este posibil câteodată”. Cunoscută pentru vocea ei extraordinară, aceste întrebări reușesc să ne dezvăluie o mică parte din culisele unui pilon al viitorului și să centreze reflectoarele înspre inima ei bogată.

1.Ce îți doreai să devii când erai copil?

Visul meu de când eram mică era să ajung cântăreață, iar de-a lungul vieții mele am muncit ca să am tot ceea ce am. Acum, când mă uit la fotografiile de când eram mică, privesc un copil plin de întrebări, cu visuri mari, care își dorea poate câteodată imposibilul, dar am învățat că și imposibilul este posibil câteodată.

  1. Cum arată viața ta în momentul de față comparativ cu felul în care ți-o imaginai acum 5 ani?

Viață mea de acum comparativ cu ce îmi imaginam este total diferită. Nu îmi imaginam că o să îmi încep carieră de la vârsta asta. Nu mă gândeam că voi intra la cel mai bun liceu din oraș, pe cel mai bun profil. Câteodată ne întristăm pentru faptul că lucrurile nu se întâmplă cum ne dorim, dar, de cele mai multe ori, așa este mai bine, deoarece Dumnezeu vrea să ne dăruiască niște lucruri de 10 ori mai frumoase decât cele pe care ni le imaginăm noi.

3.Dacă cei din jur ar trebui sa te descrie printr-un singur adjectiv, care ai vrea sa fie acela?

Ambițioasă.

4.Ce înseamnă pentru tine să fii un om de succes?

A fi un om de succes pentru mine înseamnă să rămân cu capul sus, demnă, după toate experiențele neplăcute din viața mea.

 

5.Care este un lucru pentru care ești recunoscătoare?

Un lucru pentru care sunt recunoscătoare pe lângă familie este cariera mea muzicală.

6.Unde te vezi peste 5 ani?

Peste 5 ani mă văd o cântăreață și un artist de succes, intrând la o facultate foarte bună de arhitectura si design, la fel de fericită și de pozitivă ca și acum, cu mai multă experiență de viață, dar și mai puternică.

7.Ce sfaturi i-ai da versiunii tale de 5 ani?

I-aș spune că ce și-a dorit cel mai mult s-a îndeplinit. Aș îndemna-o să aibă răbdare, încredere în ea și putere pentru că în viață va întâlni oameni și se va confrunta cu situații în care bunătatea nu este de-ajuns.

8.Ce sfaturi ai avea pentru cei ce vor sa calce pe urmele tale?

Îmi doresc să nu se dea bătuți niciodată pentru că vor întâlni de-a lungul timpului mulți oameni care îi vor descuraja, dar cel mai important este să creadă în visul lor, deoarece eu prin multă muncă și prin încredere în pasiunea mea am reușit să îmi întemeiez o carieră muzicală.