Laurențiu Sorin Barbu

M-am nascut pe 30.06.1990 in Moldova Noua, am urmat cursurile Scolii Gimnaziale Nr. 4 Moldova Noua, iar apoi a Grupului Scolar Industrial Moldova Noua, actual Liceul Tehnologic Clisura Dunarii Moldova Noua, sectia matematica-informatica, fiind absolvent al promotiei 2009, la formarea mea participand niste profesori deosebiti.

Drumul spre cariera medicala mi-a fost insuflat atat de catre mama , aceasta fiind asistenta medicala, cat si de catre profesoara de biologie din liceu, aceasta fiind un cadru didactic deosebit, care m-a ajutat sa iau 10 la biologie la bacalaureat si la examenul de admitere la facultate.

Am urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Victor Babes ” din Timisoara, absolvent al promotiei 2015. In urma concursului de rezidentiat am promovat pe locul al treilea, avand astfel ocazia sa aleg ca loc de munca postul de radiologie de la Spitalul de Urgenta pentru Copii ,,Louis Turcanu” din Timisoara.

Am terminat rezidentiatul si in prezent profesez ca medic specialist radiolog la Spitalul de Urgenta pentru Copii ,,Louis Turcanu” din Timisoara.

Intreg succesul se datoreaza in primul rand vointei lui Dumnezeu, pe locul al doilea fiind familia si scoala care au pus bazele unei temelii in formarea mea profesionala.

Va multumesc!