Mulțumim din suflet pentru gânduri și timpul alocat celor care ne inspiră.

Astazi este despre dascali. Despre acei oameni care reusesc sa te determine sa ii indragesti si pe ei, dar si materia pe care o predau. Sunt acei profesori pe care ii astepti cu inima batand de bucurie sa intre in clasa.

Îmi amintesc de orele de mate când un elev din prima bancă rezolva cu noșalanță probleme care altora li se păreau imposibile. Îmi mai amintesc și de cel mai bun film făcut la clubul de Foto-Video, sau de Râul Alb unde cei mici erau fascinați de magicianul Bogdan Bercean.

Invitată ca speaker la: Business Days, BookLand, Noaptea devoratorilor de discursuri, BuzzCamp, membru activ Speakers Club, Florentina Berlan este un om special. Totul a pornit de la greutatea de a explica matematica fiicei sale, și astfel a luat naștere culegerea POVESTIND MATEMATICA.

De loc din Brașov, lucrând mulți ani în Londra ca educatoare și Learning Mentor, dar acum predând engleza în China, cea atât de afectată de acest CORONAVIRUS.

O fată veselă și dezinvoltă, povestind despre proiectele ei de cercetare. Asta a fost ultima mea întâlnire cu Andrada Ianuș, într-o seară friguroasaă, pe străzile Londrei. Dar să începem cu începutul:

Atunci când am întâlnit-o prima dată pe Carina, era la semaforul de la LMF și când am întrebat-o unde merge, în loc să facă mate, mi-a spus: Profu, eu am trupă, mă duc la repetiții.

Este zâna care m-a făcut să văd viața cu altfel de ochi, mai luminoasă, mai colorată și plină de strălucire. Și mă gândesc că, Cineva acolo sus mă iubește, altfel nu s-ar lega totul atât de frumos.

Atunci când am auzit pentru prima dată melodia PIERDUT ÎN DMINEȚĂ, și mai ales cînd am recunoscut vocea lui Bogdan Racz, m-am îndrăgostit iremediabil de Sonatic.

Activă în domeniul educației de peste 12 ani, Mona Vlai este un om determinat să producă o schimbare în viața educabililor săi, să aibă un impact pozitiv asupra celor cu care intră în contact.