GRĂDINIŢA PRIKI’NDELL

Calea Severinului, nr.91, localitatea Tg-Jiu, județul Gorj

Site: prikindell.ro

e-mail: gradinita.prikindell@gmail.com

Sigla grădiniței noastre

Viziunea grădiniței noastre

Să fim un model în îngrijirea copiilor și în procesul unei învățării de calitate, să îi susținem pe copii în acumularea de aptitudini, competențe și experiențe care îi pregătesc pentru călătoria lor prin școală și viață.

CONDUCEREA GRĂDINIȚEI

BÎRSĂȘTEANU EMILIA – manager general

Nu uit niciodată cine SUNT, mă străduiesc să nu las oamenii să mă transforme în cine vor ei să fiu, nu uit că sunt OM, că am în mine puterea de a schimba lumea în bine și de a înfrumuseța suflete. Trăiesc frumos, caut să însemn ceva bun în viața oamenilor, mă retrag atunci când simt că nu mai aparțin unui loc sau unui suflet și o iau de la început, ori de câte ori va trebui…

MATEI-CERNĂIANU ALICE-DALINA – manager educațional

Sunt DASCĂL şi merg cu Trenul Educaţiei de când mă ştiu. Am invăţat că nu trebuie să fiu ALTFEL, este important să fiu EU, că cel mai puternic stimulent pentru transformare nu este o schimbare a convingerilor esenţiale despre sine ci o modificare a felului în care vedem relaţiile şi obligaţiile faţă de ceilalţi.

CÂRSTOIU CARMEN MINODORA – director

Consider că perseverența este combustibilul care alimentează toate acțiunile care conduc spre succes sau spre eșec. Fără ea, nu ajungi nicăieri în viață!

 

La poalele munților Parâng, in orașul lui Brâncuși, își deschide larg porțile Grădinița Priki’nDell, locul în care prichindelul descoperă că nu este singur în această viață, că este unic, dar toți sunt unici în jurul său, iar fiecăruia i se cuvine respect pentru această unicitate.

Prin prisma activităților pe care le desfășurăm, noi le permitem copiilor să-și valorifice capacitatea colosală de a fi liberi, de a fi ei înșiși, de a fi nespuși de frumoși în originalitatea și creativitatea pe care fiecare dintre ei o posedă într-un mod natural, le facilităm accesul către ei înșiși, îi ajutăm să se exprime corporal într-un mod liber și necondiționat. Fără modele prefabricate, fără tipare.

Credem cu tărie că forța vitală a copilului este bucuria lui naturală de a învăța prin propria voință, și nu cum i se arată, cum i se spune sau i se cere. Lăsat liber să se joace, copilul își exersează capacitatea de a gândi și acționa independent.

Copiii au nevoie de joacă și interacțiune de calitate, de siguranță emoțională, blândețe, familiaritate, empatie și multă acceptare.

Credem în puterea cuvântului ÎMPREUNĂ și doar așa am putut vâsli in aceeași direcție. Ne bucurăm de oamenii pe care îi avem în preajmă: Ioana, Larisa, Cristina, Georgiana, Alexandra, Denisa Chiriac, Denisa Mălăescu, Denisa Stoenescu, Mădălina, Maria, Dora, Lili,Vasile.

Suntem încrezători în noi și nu ne abatem de la MISIUNEA noastră:

”Să creem experiențe care provoacă și inspiră pasiunea pentru învățat într-un mediu sigur și distractiv.”

Matei-Cernăianu Alice-Dalina, manager educațional