GALERIE DE ONOARE

Întotdeauna am considerat că viața noastră e o minunată poveste, și că frumusețea cu care o privim stă în ochii privitorului. Îmi amintesc e o povestioară citită mai demult:

Un înțelept a avut privilegiul de a vizita Raiul și Iadul.

În Iad a văzut o imensă grămadă de orez îmbietor și bărbați și femei numai piele și os, livizi, așezați în jurul grămezii de orez apetisant, din care nu puteau mânca pentru că aveau niște baghete lungi ca niște vâsle pe care nu le puteau duce la gura…

Înspăimântat înțeleptul a fugit. În Rai a văzut o imensă grămadă de orez îmbietor, bărbați și femei sănătoși și veseli, așezați în jurul grămezii de orez apetisant, care cu baghetele cele lungi, ca niște vâsle se hrăneau unii pe alții…

Haideți să nu criticăm că televiziunea ne intoxică cu tot felul de știri despre omoruri și escroci, haideți să ne hrănim unii pe alții cu calitate și cu suflet curat.

Sunt povești ale unor oameni pe care mă mândresc că i-am cunoscut, sunt povești ale unor oameni care oricând pot fi un ajutor pentru fiecare dintre noi.

În ordine alfabetică, ei sunt: Bogdan BERCEAN, Florentina BERLAN, PHASER, Andrada IANUȘ, Alexandra PREDA….dar vor urma și alții.