23 Comments to “Experiența ROBOTICS FOR LIFE”

 1. azi a fost probabil cea mai faina zi din vara asta. nu ma asteptam sa cunosc ataaaaatea persoane minunate care sa ma facă sa îmi aduc aminte de ce îmi place sa ma implic in de toate

 2. Mi-a placut ca am fost degajati. Copiii sunt faini, mi-a placut ca doamna invitata a dezbatut probleme cu noi, am avut discutia libera. Ca recomandare, ar di placute si activitati in afara casei.

 3. Mi a plăcut în tabăra pt ca au fost persoane faine, atmosfera prietenoasa și pentru ca am învățat să fac lucrurile care imi plac, să programez și să pot face un robot de la 0 singura.

 4. Mi-au plăcut orele de robotica și abea aștept sa începem construirea robotului .

 5. Vibe awesome :*

 6. Este o atmosfera foarte primitoare, distractiva si prietenoasa!💯

 7. Un loc in care am întalnit tineri cu suflete frumoase si dornici de a construi frumosul in jurul lor. Mereu imi voi aminti cu drag de ei!❤️

 8. M-am bucurat sa cunosc oameni noi,sa invat lucruri noi si sa-mi petrec timpul liber altfel.In opinia mea,e o experiență faina,motivationala, care merita incercata.

 9. În cursul lui Andrei, am încercat să facem un quiz în unity ceea ce mi a plăcut pentru ca eu ma ocup de câteva săptămâni de unity și deja stiam câteva din început, totuși ar fi fost fain să fi putut să ne explice mai multe, dar ne a grabit timpul, și abia astept sa descarc quiz-ul când va fi gata.

 10. Mi-a plăcut când Anca a vorbit despre cum a ajutat-o matematica pe parcursul facultății și consider ca avantajele despre studiatul in afara țării pe care ni le-a prezentat au fost foarte convingătoare . Totodata mi-a plăcut cand a explicat modul in care matematica te ajuta să-ți dezvolți gândirea astfel încât poți acoperi domenii mai vaste , iar prezentarea facultatii ei mi s-a părut interesantă și îmi pare rău ca nu a putut sa rămână mai mult .

 11. In primul rand vreau sa incep comentariul cu Alex, baiatul ce ne-a introdus in robotica si ne-a explicat pas cu pas fiecare operatiune de asamblare a componentelor unui circuit si a programului ce ii corespunde. In al doilea rand, vreau sa felicit fetele ce au initializat jocurile taberei, respectiv Teo, Stefi si Bianca, pentru tot spiritul de bine transmis prin acestea!

 12. Prezentarea lui Catalin a fost foarte reusita . Clipurile Video de la inceputul prezentării au fost foarte interesante și au explicat foarte bine principiile pe care le folosesc pentru optimizarea materialului lemnos . Când am creat 3D medalionul For Life , Cătălin a fost foarte înțelegător și a pus in aplicate ideile noastre , ne-a explicat pașii de creare a unui model 3D si tot ceea ce inseamana problemele care pot Interveni in acest proces . Nu am nimic de comentat .

 13. Ariana si Larisa m-au impresionat prin simplitatea lor si prin strânsă prietenie pe care o au.Au fost pe placul meu pentru ca au fost deschise si ne-au împărtășit din experiențele lor.Ne-au îndrumat sa alegem întotdeauna ceea ce ne place si ne-au povestit despre lucrurile plăcute si mai putin plăcute din liceu si facultate,care cu siguranță ne vor ajuta.

 14. Alex : Foarte buna inițiativa de a invata și alte persoane ceea ce înseamnă începutul in Robotică
  Ștefy: Implicată și activa , poze la fiecare activitate
  Teo: Interesante activitățile propuse , a explicat totul foarte bine , keep the good work
  Bianca N: Foarte prietenoasa si vorbea cu toată lumea

 15. Ziua 3 s-a incheiat super. L-am terminat pe Tobbie si prezenta doamnei Daniela m-a facut sa ma gandesc la un nou mod de a preda care prinde bine la copii.

 16. O sa incep Cu volunatarele, Teo si Stefi. Un mare plus a fost fiera lot volubil si faptul sa s-au apropiat de toti copiii si au incercat sa se implica cat mai mult. Jocurile au fost, de aesenenea super, mai ales cele din a doua zi. Recomand chiar si mai multe jocuri pe viitor.
  Cat despre Bianca, foarte admirabila lejeritatea . Din pacate nu am reusit sa imi formez o parere in timp asa scurt.

  1. Alex
   Apreciez că a explicat meticulos și că a avut răbdare ca toată lumea să termine un pas, înainte să trecem la următorul.
   Pe viitor, dacă mai avem ocazia, ar fi super sa lucrăm fiecare pe robotul propriu, deși am avea nevoie de mai multe resurse. Din câte am înțeles, el a insistat foarte mult și zilele astea au venit din proprie inițiativă, din nou de lăudat.
   Mă bucur că a participat și la toate celelalte activități, nu a venit doar ca voluntar.

 17. Foarte fain la Sara Suteanu mi s-a parut nu numai ce am facut, dar si faptul ca avut rabdare cu noi, in ciuda multiplelor intreruperi. Am inceput cu putine notiuni de editare si in a doua zi am finalizat designul pt afisul taberei si diplome, ceea ce mi s-a parut foarte interesant. Personal, mi -ar fi placut sa lucram mai mult la aceste designuri, individual, dar nu ne-a permis timpul.
  Chiar mi-a placut ca a incercat sa mentina o atmosfera foarte degajata si a raspuns la intrebarile noastre.

 18. Pot spune ca e tabara asta mi-a demonstrat încă o data ca cei mai faini copii sunt cei care gandesc. Sunt foarte mandra de implicarea tuturor participanților in toate activitățile. Continuați sa fiti la fel de geniali, așa cum v-am cunoscut eu:)

 19. O experiență frumoasă să fi înconjurat de oameni cu inițiativă, care dau mai departe din ceea ce știu și ce au unor tineri inimoși, cu vise, încredere că rolul lor în această lume este important. Am întâlnit aici tineri minunați, deschiși să învețe unii de la alții, să își împărtășească regretele, eșecurile astfel încât ceilalți să poată face schimbări din timp. Felicitări pentru ceea ce sunteți, ceea ce faceți și mult succes în tot ce vă propuneți! Nu uitați că orice succes începe cu… o încercare! 😉 Ați fost o adevărată sursă de inspirație pentru mine.

 20. A fost o experiență unică faptul că poți să creezi roboți și să înveți despre programare, faptul că la început toată lumea era pentru el, după am început să ne cunoaștem să socializăm și să ne simțim ca niște colegi de clasă care ne cunoaștem de mult timp.

 21. Am invatat de la multe lucruri noi care ma vor ajuta in ceea ce imi doresc pe viitor. Daria a avut rabdare cu noi si ne-a explicat in asa fel incat sa intelegem. Activitatiile pe care le-am facut pana acum au fost distractive si sunt fericita ca am reusit sa cunosc persoane noi.

 22. Aceasta tabara este o experiență unica, plină de originalitate, potrivita pentru toți copiii care vor sa descopere fascinanta lume a roboților, având în plus șansă de a lega noi prietenii, pe parcursul unor activități distractive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image