23 Comments to “Experiența ROBOTICS FOR LIFE”

  1. Aceasta tabara este o experiență unica, plină de originalitate, potrivita pentru toți copiii care vor sa descopere fascinanta lume a roboților, având în plus șansă de a lega noi prietenii, pe parcursul unor activități distractive.

  2. Am invatat de la multe lucruri noi care ma vor ajuta in ceea ce imi doresc pe viitor. Daria a avut rabdare cu noi si ne-a explicat in asa fel incat sa intelegem. Activitatiile pe care le-am facut pana acum au fost distractive si sunt fericita ca am reusit sa cunosc persoane noi.

  3. A fost o experiență unică faptul că poți să creezi roboți și să înveți despre programare, faptul că la început toată lumea era pentru el, după am început să ne cunoaștem să socializăm și să ne simțim ca niște colegi de clasă care ne cunoaștem de mult timp.

  4. O experiență frumoasă să fi înconjurat de oameni cu inițiativă, care dau mai departe din ceea ce știu și ce au unor tineri inimoși, cu vise, încredere că rolul lor în această lume este important. Am întâlnit aici tineri minunați, deschiși să învețe unii de la alții, să își împărtășească regretele, eșecurile astfel încât ceilalți să poată face schimbări din timp. Felicitări pentru ceea ce sunteți, ceea ce faceți și mult succes în tot ce vă propuneți! Nu uitați că orice succes începe cu… o încercare! 😉 Ați fost o adevărată sursă de inspirație pentru mine.

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image