Rugămintea noastră este ca să descriem experiența acestui proiect iar dacă dorim să precizăm cu cine lucrăm, să dăm doar prenumele și localitatea elevilor cu care lucrăm.

Vă mulțumim!

3 Comments to “Experiența ADOPTĂ INTELECTUAL UN COPIL, voluntari”

  1. Sunt recunoscătoare că am șansa să îl pregătesc pe Rareș, un suflet minunat. Rareș locuiește în Săpoca și are o voință de fier. Este curios, atent și dornic să învețe. El a devenit un exemplu pentru mine. Mă uimește tăria lui de caracter și voința de a progresa.
    Mulțumesc pentru că mi-ați oferit șansa să îl îndrum pe acest suflet ambițios!

  2. Mă simt onorată să fac parte din cadrul acestui proiect.Vă mulțumesc, tuturor pentru inițiativă și motivație!
    Alessia este fetița minunată ce mi-a fost repartizată și cu care este o bucurie să lucrezi.Ne-am întâlnit de trei ori până acum pe Zoom.Am apelat la activități de cunoaștere,de spargere a gheții și de creare a stării de bine pentru face cât mai plăcută și utilă întâlnirea de ambele părți.Problemele ce se rezolvă prin metoda grafică și paŕtile de vorbire au fost principalele teme abordate pe lângă multe altele prevăzute de materia studiată a clasei .Platforma liveworksheets, tabla Jamboard si jocurile wordwall au codimentat întâlnirile avute până acum.Cu speranța că feedbackul Alessiei e pozitiv, aștept întâlnirile următoare cu nerăbdare.

  3. În primul rând: felicitări celor care au inițiat acest proiect! Sunt copii cu adevărat minunați, cu dorința de a învăța. Am cunoscut-o pe Denisa, din Brașov. Un copil sensibil, cu putere de muncă. Școala on-line, probabil și-a pus amprenta și acest copil și-a pierdut încrederea în ceea ce face. Mă bucur că am reușit să o cunosc pe această cale și să pot să o îndrum să descopere tainele fizicii și nu numai…Mulțumesc pentru această șansă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image