Andrei Bîrlan

Buna! Toata lumea in liceu ma cunostea ca Milică, acesta fiind si primul meu prenume. Ce pot spune despre mine este faptul ca rapunsul la intrebarea “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare ?” era “orice dar sa fac bani”, acum ca sunt mare imi dau seama cate cunostiinte “nice to have” nu le primim gratis si trebuie sa le cautam noi in momentul in care ne dam seama ca lipsesc.

Ca si parcurs profesional dupa o admitere picata la Medicina am ales sa fac prima mea iubire, Informatica la Politehnica din Timisoara. Nu pot spune ca am excelat in vreun fel, insa structurarea gandirii si gandirea analitica sunt doua unelte care te ajuta in orice ai vrea sa faci.
Am inceput sa lucrez din anul 2 de facultate ca si IT support la o multinaționala. La terminarea facultatii am continuat cu un Master in același domeniu dar am si ales sa schimb directia, sa dezvolt software pentru autovehicule. Dupa mai multe joburi in corporatiile din Timișoara am ales drumul de freelancer, iar acum am o micuta firma in care sunt singurul care munceste :)). Momentan sunt inca angajatul meu. In paralel am avut si un mic magazin online dar si un canal de youtube. Acum sunt pasionat de investii si de a intelege pietele financiare. De a intelege banul si ce este el? Cum are valoare si de ce? Care sunt ciclurile de piata? De ce ele vin regulat ? Cum se face o analiza tehnica ? Cu se face o analiza tehnica dar una fundamentala?

In concluzie momentul in care ma aflu acum este unul in care investesc cu scopul de a spune in curând ca “da, am reusit!”.