ADOPTĂ FINANCIAR UN COPIL

Regulament acordare burse

Contract sponsorizare

Argument: V-ați gândit cum ar fi să contribuiți la viitorul unui copil? Cum ar fi să știți că, și datorită vouă, acel copil va avea mai multe șanse de reușită? Că vă veți bucura atunci când veți primi un mail prin care să urmăriți creșterea acelui copil?

Dacă ați răspuns DA la cel puțin una din aceste întrebări, atunci puteți ADOPTA FINANCIAR UN COPIL având posibilitatea de a alege copilul sau județul în care acea bursă va ajunge, dar mai ales de a urmări personal parcursul acelui copil.

Coordonatorul acestui proiect național este Isabella Stan, o fată cu sufletul frumos, căreia îi mulțumim.

Descriere: Bazat pe succesul proiectul ADOPTĂ INTELECTUAL UN COPIL (prin care, în anul școlar precedent, 609 profesori au pregătit în mod gratuit 1451 de elevi din toată țara), Comunitatea For LIFE (cu peste 35 000 de membri) dorește să ofere copiilor din România și un sprijin/stimulent financiar.

De aceea, ne-am gândit la 2 tipuri de bursă, fiecare a 100 lei/lunar (în total 700 lei valoarea unei burse) acordată pe lunile dec (2020), ian, febr, mart, apr, mai, iun (2021):

a) bursă de învățare (prin care ajutăm copiii cu venit mic/membru de familie);

b) bursă de performanță (prin care stimulăm copiii performanți);

Regulamentul de acordare îl găsiți aici.

Cum veți proceda?

În situația unor companii, firme etc. facem precizarea că ONG-ul este înscris în registrul Național al Asociațiilor, Fundațiilor și Unităților de Cult din România, deci vom putea face contract de donație sau sponsorizare. Dacă doriți asta, datele ONG-ului sunt: 

Asociația Neutrino
C. I. F. 30875750
RO40BTRLRONCRT0V15981501
Banca Transilvania

Ar fi minunat să apară mențiunea Bursă For LIFE (de învățare sau de performanță), apoi trimiteți un mail cu titlul BURSĂ FORLIFE pe burse@forlife.ro precizând județul în care doriți ca acea bursă să ajungă.

În situația unor persoane fizice, procedura este identică, doar că aici vă puteți asocia mai mulți pentru a forma cei 100 de lei lunar. Am primit un mail în care o studentă întreba dacă poate coopta încă 3 colege, fiecare să doneze câte 25 de lei din dorința de a ajuta. Aici e important să fie o persoană delegată care să doneze, precizând în mail pe ceilalți donatori. Banii se pot dona în contul de la Banca Transilvania RO40BTRLRONCRT0V15981501, beneficiar Asociația Neutrino, cu mențiunea Bursă For LIFE (de învățare sau de performanță), apoi trimiteți un mail cu titlul BURSĂ FORLIFE pe burse@forlife.ro precizând județul în care doriți ca acea bursă să ajungă.

Cu recunoștință, 

Comunitate For LIFE